Fotoalbum

Sååå Söööööt LillSmashie.

SMASHIE LITEN SÖKHUND

DET ÄR JAG SOM ÄR SMASHIE!

SMASHIE 8 VECKOR GAMMAL

KUL ATT FÅ FÖLJA MED PÅ CYKELTUREN, JAG ÄR JU BARA 9 VECKOR GAMMAL.

VISST ÄR JAG SÖT 3 MÅNADER GAMMAL

En så gullig liten vovve

SMASHIE MED SINA SYSKON OCH DERAS MAMMA MILLIE

EN LITEN SMASHIE I PLASTKORGEN PÅ CEMENTGOLVET.

SMASHIES PAPPA THAT WILL DO EDDIE, HAN HAR MÅNGA SERGRAR I DOM STORA MÄSTERSKAPEN. EDDY BLEV KÖPT TILL NORGE AV JARAN KNIVE FRÅN DEN DANSKA UPPFÖDAREN. HANS PAPPA JOCK AF FEDDET ÄR HALVBROR TILL MIN KRIKK.

SMASHIES MAMMA TADDYMOOR MILLY, HON BLEV SÅLD TILL SERGE VAN DER SWEEP, HOLLAND OCH HAN SÅLDE HENNE VIDARE TILL JARAN KNIVE. EN SÅ HÄRLIGT UNDERBAR HUND.

 Smashie
Född 6 april 2008
efter

That will do Eddie och Taddymoor Milly


Man kan väl säga om lillSmashie, att hon har väl inte varit en lätt valp/unghund, det har varit att ha "tummen i ögat" på henne hela tiden, skulle vilja beskriva henne som vild och galen. Till hennes försvar kan väl säga att hon var ju sjuk en längre tid, som liten valp. Och också haft skador, som vild hund många gånger kan få och då är det inte lätt att hålla en sådan i stillhet. Nu är hon nästan 10 månader och har gått in i en lugn period. MEN hon är en superglad liten lärka och har ganska så lätt för sig och är mycket upptagen av att vilja samarbeta, vilket är och  känns jättebra. I vallningen har det lossnat rejält (4:e gången) , då skymtade den fina vallhunden fram hos henne, men vi får se vad det blir av det hela framöver.