Fotoalbum

"Svarta Faran", en så karismatisk schäfer. Gick suprfint hela veckan, gillar henne starkt, det är klart att jag gör, eftersom det är jag som förmedlat henne till hennes nuvarande förare, som har förvaltat henne bra på många sätt. Inte så lätt att ta över en vuxen hund, då man inte alltid vet "innehållet". ;.)

En så härlig bild av "Svarta Faran"

En så vacker dobbis, en härlig kille på alla sätt och namnet är Heinz och går under smeknamnet Hasseman, vilket passar honom bra.

Här är Hainz tillsammans med sin matte Jenny Schultzberg

Heinz på väg ut för att hitta figurant. Farten kan man ju inte ta miste på.

Heinz har hittat fig och då får man godis, duktig vovve

Detta är lilla Tollartjejen Aqua, men kallas oftas Akkis. En glad och pigg liten lärka, alltid på hugget. Känns som jag har lite del i henne, då jag tränat henne, när hennes matte skulle få en liten bebis. Här sitter hon och väntar på sin tur, att bli skickad ut i sökskogen och leta efter figurant.

Akkis hittat figurant, markerar med fastrulle, duktig hund.

Kolla Akkis blick MIN BOLL!!!!

Ikka har tävlar i sök, lydnad och är godkänd bevakningshund. En så mysig och gullig hund, som jag hade på kurs redan vid 5 månaders ålder.

Ikka, som är en Beuchron (tror det stavas så), har förväntan på att få skickas ut.

Detta är Xitron, Torils "lilla hoffe".

Underbara Diezel/ScoobyDoo och hans matt på väg till sökrutan.

Intressant :-) :-)

Här kommer lite bilder från SÖKKURS V 26 2009. En vecka som har pågått i många år och deltagarna anmäler sig år efter år. En vecka med mycket hundträning och fixande på hundarna, för att dom sedan ska fungera på tävling. Alltid lika mysig och rolig vecka.

Här nedan kommer lite bilder. Det är i första hand Toril Kolstad och Jenny Schultzberg, som är fotografer och det är vi evigt tacksamma för. Tack Tack!

Hinner inte sätta in fler bilder för dagen, men det kommer fler.