Fotoalbum

DETTA ÄR HANE 1. EN MYCKET SÄKER LITEN HERRE OCH SOM OFTA KOMMER OCH TAR KONTAKT OCH NATURLIGVIS ÄR VÄRLDENS SÖTASTE LILLA VOVVE.

GULLIGA HANE 1 IGEN

HANE 1, TÄNK ATT DOM ALDRIG KAN BLI FÄRDIGA, TROR JAG ATT HAN TÄNKER :-) JENNY HÅLLER HONOM SÅ FINT.

HANE 1 UNDRAR NOG, VARFÖR JENNY HÅLLER I HONOM OCH ATT MAN INTE FÅR GÅ NER.

HANE 2, EN TJUSIG LITEN HANE. EN COOL LITEN EN, KOMMER OFTA OCH TAR KONTAKT, ETT LITET CHARMTROLL.

JENNY OCH HANE 2, SE SÅ SÖT HAN ÄR DEN LILLE PLUTTEN

VISST KAN MAN VARA STILIG OCKSÅ, EN SÅ LÄTTSAM HERRE

HAN ÄR LIKA COOL HÄR, LILLA GUBBEN.

GULLIGA GULLIGA HANE 3

HANE 3, EN SÄKER LITEN VOVVE, HAN KAN OFTA DÅ HAN ÄR UTE MED DOM ANDRA OCH LEKER, KOMMA OCH SÖKA KONTAKT

FAST HERRE PÅ TÄPPAN VILL MAN JU VARA. HANE 3

HANE 3 SOVER, KAN MAN BLI SÖTARE

VÅR LILLEMAN, SOM HAR VUXIT I KAPP DOM ANDRA, FAST INTE RIKTIGT LIKA STOR SOM HANARNA. MEN MYCKET FRAMÅT OCH MODIG, EN SOM OCKSÅ OFTA SÖKER KONTAKT I OLIKA SITUATIONER.

HANE 4 OCH JENNY, KAN MAN BLI SÖTARE, ÄN LILLEMAN

VISST ÄR JAG FIN, HANE 4

KAN INTE DET HÄR VARA KLART SNART HANE 4 UNDRAR

SÖTA TIK 1

TIK 1 HAR VERKLIGEN KOLL PÅ LÄGET

SÖTA TIK 1 POSERAR

SKULLE JU VÄNT DEN HÄR BILDEN, MEN "TITTAREN" FÅR VÄNDA PÅ HUVUDET SJÄLV, FÖR ATT SE EN SÖT LITEN HUND, SOM ÄR TIK 1

DETTA ÄR SÖTA LILLA TIK 2, OCKSÅ EN LITEN LÄRKA, SOM ÄR JÄTTEGLAD OCH FULL AV UPPTÅG, MEN SÅ KÄR.

ÄVEN LILLA TIK 2 STÅR PÅ PALLEN

OJ VAD HON HÅLLER I MIG, UNDAR TIK 2, MEN ACK SÅ SÖT

DETTA ÄR TIK 3, EN IBLAND LITE UNDRANDE VALP, ÄR EN MYCKET NÖJD VALP, ÄR SÄLLAN MED I "STÖKET", JAG PRESENTERADE EN "LEKSAK" FÖR HENNE OCH HON HÄMTADE DEN OCH KOM MED DEN, JAG TRODDE DET VAR TILLFÄLLIGT OCH RULLADE IVÄG DEN IGEN OCH SAMMA SAK SKEDDE IGEN. NÄR VI LEKER, SÅ GÅR HON INTE IVÄG MED SAKEN, FIN KÄNSLA FRÅN HENNE.

SOM SYNES ÄR TIK 3 SOM ALLA DOM ANDRA, EN LITEN "PUSSGURKA" I DET HÄR FALLET ÄR DET JENNY, SOM FÅR UTSÅ DET HELA.

HÄR STÅR MAN JU STADIGT

OJ, DÄR VAR JU MATTE FOTOGRAFEN, DIT VILL JAG. DET ÄR LILLA TIK 3

HÄR ÄR VI ALLA TRE SÖTA SYRROR 1, 2 OCH 3.

DETTA ÄR HANAR 2 O 3, SOM HITTAT JENNY´S FINA LEKFLÄTOR, ATT DRA I.

NU ÄR VALPARNA DRYGT 6, 5 VECKA, DET ÄR BARA 1.5 VECKA KVAR TILLS DOM SKA LEVERERAS. DET HAR VARIT SÅ HÄR LÅNGT EN OTROLIGT ROLIG OCH MYSIG TID. JAG HAR LÄRT MIG MASSOR PÅ DOM HÄR SMÅ LIVEN. JAG FÖRSTÅR NU HUR MYCKET EN UPPFÖDARE KAN UMGÅS MED OCH UTVECKLA DOM SMÅ. DET VI JUST NU TRÄNAR PÅ ÄR INKALLNING, OCH IDAG VAR ANNA-KARIN HÄR (hon som har/äger Smashie numera) ALLA VALPARNA TYCKTE HON VAR SPÄNNANDE, JAG STOD I ANDRA ÄNDEN AV KÖKET OCH KALLADE OCH ALLA DOM SMÅ SLUTADE KONTAKTEN MED ANNA-KARIN OCH FULL FART TILL MIG, TALA OM ATT DOM ÄR MINA SMÅ ÄLSKLINGAR.
VI HAR NU DISKUSSIONER HEMMA OM VI ÄVEN SKALL BEHÅLLA EN HANVALP, FÖRUTOM EN TIK, VI KAN INTE BESTÄMMA OSS OCH DET GÄLLER HANE 4 LILLEMAN, SOM ÄR SPECIELL FÖR OSS. DET FINNS EN SPEKULANT PÅ HONOM OCH JAG SKA LÄMNA BESKED DOM NÄRMASTE DAGARNA, ANNARS ÄR ALLA SÅLDA. LILLEMAN FICK VI ETT ÅTERBUD PÅ OCH DÅ TYCKTE VI ATT HAN SKULLE FÅ STANNA, MEN 2 VALPAR ÄR 2 VALPAR OCH ALLT BLIR DUBBELT, OCKSÅ GLÄDJEN ÄR INTE ATT FÖRGLÖMMA.
VALPKÖPARNA (speciellt dom som inte komma och träffa valparna är ju nyfikna) OCH DET FÖRSTÅR MAN JU. DOM HAR BETT OM HELA BILDER OCH TIKARNA TILLSAMMANS, ALLT BLIR NU TILLGODOSETT MED DETTA COLLAGE. JENNY M,   SOM VERKLIGEN HAR FÖLJT VALPARNAS UTVECKLING, HAR HJÄLPT TILL ATT HÅLLA I DOM SMÅ LIVEN, ANNARS ÄR DET INTE LÄTT ATT FOTA. HELA KULLEN ÄR MYCKET LIKA, GLADA OCH POSITIVA, MYCKET ORÄDDA, DÅ DOM NU ÄR UTE EN STUND VARJE DAG OCH JAG KAN SÄGA, ATT DOM HAR JÄTTEKUL OCH ÄR FRAMÅT OCH SOM SAGT INKALLNIG FUNGERAR OCKSÅ JÄTTEBRA, DÅ DOM SKA IN.
PÅ MÅNDAG KOMMER ANNA-KARIN OCH JENNY M OCH VI SKA FILMA INKALLNIGNEN, JAG LÄGGER UT DEN SENARE PÅ SIDAN. UNDER NÄSTA VECKA KONTAKTAR JAG ALLA ER VALPKÖPARE, SÅ NU HÅLL TILL GODO, KRAM TILL ER ALLA.