TOUCH

TOUCH MIN LILLA GULLIGA VALP

                                             TOUCH

DET BLEV NAMNET SOM MIN LILLA VALP FICK  (TIK 3), DET VAR TEDDY, SOM "KLÄCKTE" DET NAMNET OCH ÄVEN FLER NAMN TILL VALPARNA. VARFÖR DET BLEV JUST HON ÄR SVÅRT, ATT SVARA PÅ, DÅ JAG EGENTLIGEN TYCKTE LIKA MYCKET OM ALLA TRE TIKVALPARNA. MEN LILLA TOUCH BLEV DET.

I VALPLÅDAN KRÖP HON UPP I EN HÖRNA FÖR SIG SJÄLV OCH LADE SIG, VILKET HON FORTSATTE MED UNDER VALPTIDEN, HON VAR HELLER INTE DEN SOM KASTADE SIG ÖVER MÄNNISKOR, DÅ DOM KOM, UTOM DOM SOM TOG DIREKT KONTAKT MED HENNE.  ANNARS VAR HON SOM DOM ANDRA VALPARNA, HON VAR VÄL DEN ENDA SOM EGENTLIGEN SKILDE SIG UT, GENOM DETTA BETEENDET.

VÄL DÅ ALLA VALPARNA ÅKT TILL SINA NYA HEM OCH LILLA TOUCH BLEV SJÄLV, DÅ SOM FÖRST KOM EGENTLIGEN HENNES VERKLIGA PERSONLIGHET FRAM. VILKEN HELT UNDERBAR LITEN VALP. HON GÖR SÅ RIKTIGT ALLTING, SÅ JAG SLIPPER ATT LÄGGA NER TID PÅ SJÄLVKLARA SAKER. JAG BARA ÄLSKAR DEN DÄR LILLA KRABATEN.

REDAN VID 8 V ÅLDER VAR HON MED PÅ STÅ SITT OCH LIGG. VID 10 VECKORS ÅLDER APPORTERAR HON OCH KOMMER TILLBAKA MED RULLEN. JAG ANVÄNDER ALLTID RULLEN SOM APPORERINGSINLÄRNING, DÅ DEN ÄR LÄTT I ALLA SAMMANHANG. ( DET ÄR BJARNES LÖSRULLAR ).

INKALLNING ÄR HON JÄTTEDUKTIG PÅ SÅ HÄR LÅNGT, ÄVEN FAST HON HAR ANNAT FÖR  SIG, ELLER NÅGOT LITET BARN, SOM KLAPPAR HENNE, DÅ JAG KALLAR SÅ KOMMER HON OCH DET ÄR EN SÅ HÄRLIG KÄNSLA.

DÅ HON BLEV ENSAM VALP, SÅ VILL HON BARA VARA NÄRA, SITTER JAG VID BORDET, SÅ LIGGER HON PÅ MINA FÖTTER, MEN SAMTIDIGT KLARAR AV ATT LIGGA SJÄLV, UTAN GNÄLL, SÅ ATT LIGGA I BUR I BILEN GICK GANSKA SÅ SNABBT, SÅ VID 9 VECKORS ÅLDER ÄR HON MED PÅ DET MESTA, SÅ HON VÄNJER SIG VID MITT RÖRIGA/RÖRLIGA LIV.
MED ANDRA ORD EN HELT HÄRLIG LITEN INDIVID SÅ HÄR LÅNGT, FÖR RESAN ÄR JU LÅNG SOM ALLA VET.

NU ÄR TOUCH 3 MÅNADER (14V) HON VÄXER SÅ DET "KNAKAR", VÄGDE HENNE VID 13 V OCH DÅ VÄGDE HON 7.7 KG. HON ÄR FORTFARANDE EN SÅ MYSIG VALP OCH HON HAR LAGT SIG TILL MED DET CHARMIGA, DÅ JAG KORRIGERAR HENNE, SÄTTER HON SIG NER OCH VINKAR/VIFTAR MED TASSEN, DÅ MÅSTE MAN JU SKRATTA, SÅ DÅ ÄR DET FÖRSTÄRKT. FORTFARANDE INGEN VALLNING, MEN STICKER FÅREN IVÄG, SÅ FÖLJER HON EFTER DOM ETT STYCKE, HON ÄR ORÄDD FÖR FÅREN, MEN SER DOM MER SOM ETT INSLAG I VÅR TILLVARO. HON ÄR MED VARJE DAG, DÅ VI FODRAR. FORTSÄTTNING FÖLJER..........

Lilla Touch sitter på hölasset och är bara så söt, min lill älskling.